De drie biggetjes

Dag vrienden van de Vuurtoren

De afgelopen weken werkten we bij muzikaal verhaal en relaxatie rond het verhaal van de 3 biggetjes en de boze wolf. Zo beeldden we uit hoe moeder varken de kleine biggetjes uitwuifde, hoe het eerste luie biggetje een dutje deed na het bouwen van zijn strooien huisje en … We legden de prenten van het verhaal op de juiste volgorde en kleurden alles in. We luisterden ook naar het liedje ‘wie is er bang van de boze wolf?’ en naar liedjes uit de musical van K3, de 3 biggetjes.
We werkten ook nog even verder rond het verhaal van Prik de egel en toverden onszelf om tot stekelige egeltjes door wasknijpers voorzichtig op elkaar te hangen.

We gingen ook weer naar buiten voor een mooie wandeling. We zochten hierbij denneappels. En eten deden we in de klas of het semi.

groetjes

Team Vuurtoren

Maak je website op WordPress.com
Aan de slag
%d bloggers liken dit: